Dogajanje v OPB

NAŠA MALA KNJIŽNICA
Učenci prvih razredov smo v letošnjem šolskem letu v okviru Naše male knjižnice predelali vseh šest knjig in rešili zabavne naloge v Ustvarjalniku.  Pridno smo jih prebirali in ob zgodbah zares uživali. Velikokrat smo po prebrani knjigi ustvarjali, se ob tem zabavali ter nasmejali. Ob koncu leta pa smo sodelovali tudi v kvizu NMK, ki ga je pripravila in vodila ga. Urška, iz založbe Sodobnost. Zastavila je veliko hudomušnih vprašanj, ki so zabavali vse tekmovalce. Preko video povezave so se pomerili z nasprotnimi ekipami in bili pri tem zelo uspešni. Bravo in čestitke mladim bralcem!

 

DROBNA POZORNOST ZA LEPŠI DAN
Učenci in učitelji v OPB smo razmišljali, kako bi lahko ljudem v naši  okolici polepšali pomladni dan. Porodila se je ideja, da naredimo različne pisane rože in napišemo lepe misli. Na sončen petek smo se odpravili na sprehod ob Savinji in mimoidočim sprehajalcem poklonili drobno pozornost in zaželeli lep dan.
Verjamemo, da je bil naš namen dosežen. Kljub maskam je bilo zaznati, da so se na obrazih narisali nasmehi in v očeh prižgale iskre sreče in upanja.

Vsem želimo lepo pomlad in veliko nasmehov.

Dragi učenci podaljšanega bivanja!
Vsi učitelji vam želimo čim lepše preživljanje časa doma, uspešno delo na domu in veliko zdravja. Ker vemo, da imate že tako ali tako veliko dela s poukom in učenjem, vas nočemo še mi dodatno obremeniti, zato bomo za vas pripravljali sprostilne trenutke z idejami za preživljanje časa po “pouku”. Spremljate nas lahko na naslednji povezavi >>>.